Ashtar Galactic Cinema, Bintulu

by - 01:30


Jom tengok wayang


Akhirnya setelah menunggu selama dua tahun, wayang baru di buka di Bintulu. Yang menariknya, setiap pengunjung di berikan dua tiket wayang secara percuma sebagai trial show. Cuma empat movie di tayangkan, Insidious, Jumanji, The Greatest Snowman dan Tomb Raider. Tiket percuma di berikan selama tiga hari berturut-turut dan seorang pengunjung hanya boleh dapat dua tiket untuk satu hari.

Sekiranya anda tinggal di Bintulu, ini lah saat-saat di tunggu oleh kaki wayang seperti saya hihi, kali terakhir wayang beroperasi di Bintulu adalah tahun 2016.


k, bye

You May Also Like

15 comments

  1. Wah, bestnya dapat tengok wayang free. Kat Perlis belum ada panggung. Huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Zumal..Ya memang best, boleh turun KL tgk wayang :)

      Delete
  2. Hmmm infinity war ada showing ke nanti? Malas lah nak drive prgi miri ︶︿︶

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai there, ada dalam list dah, tak payah penat2 drive ker Miri..

      Delete
  3. panggung wayang yg baru bukak mmg best, sbb kasi tiket wyg free, hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai sis Fatimah, yaa memang best dan excited sebab dapat tiket free

      Delete
  4. Replies
    1. Hi sis Nurul, Memang besy dapat tiket free lepas ni kena bayar lah kalau nak tengok movie

      Delete
  5. Mesti excited kann Ms. Tins bila ada cinema..
    So lepas ni boleh movie marathon.. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai LZ, memang excited nanti boleh movie marathon lagi

      Delete
  6. wah
    lepas nih dah boleh tengok filem2 terbaru lebih cepat lah

    ReplyDelete
  7. dah lama tak tengok wayang since last year...

    ReplyDelete
  8. bestnya siap ada trial view dpt free ticket plk.. miera pun kaki wayang jugak. hehe

    ReplyDelete
  9. KABAR BAIK

    Saya telah berpikir bahwa semua perusahaan pinjaman online curang sampai saya bertemu dengan perusahaan pinjaman Suzan yang meminjamkan uang tanpa membayar lebih dulu.

    Nama saya Amisha, saya ingin menggunakan media ini untuk memperingatkan orang-orang yang mencari pinjaman internet di Asia dan di seluruh dunia untuk berhati-hati, karena mereka menipu dan meminjamkan pinjaman palsu di internet.

    Saya ingin membagikan kesaksian saya tentang bagaimana seorang teman membawa saya ke pemberi pinjaman asli, setelah itu saya scammed oleh beberapa kreditor di internet. Saya hampir kehilangan harapan sampai saya bertemu kreditur terpercaya ini bernama perusahaan Suzan investment. Perusahaan suzan meminjamkan pinjaman tanpa jaminan sebesar 600 juta rupiah (Rp600.000.000) dalam waktu kurang dari 48 jam tanpa tekanan.

    Saya sangat terkejut dan senang menerima pinjaman saya. Saya berjanji bahwa saya akan berbagi kabar baik sehingga orang bisa mendapatkan pinjaman mudah tanpa stres. Jadi jika Anda memerlukan pinjaman, hubungi mereka melalui email: (Suzaninvestment@gmail.com) Anda tidak akan kecewa mendapatkan pinjaman jika memenuhi persyaratan.

    Anda juga bisa menghubungi saya: (Ammisha1213@gmail.com) jika Anda memerlukan bantuan atau informasi lebih lanjut

    ReplyDelete


"Jarimu jangan kau gunakan untuk menulis aib orang lain. Kerana engkau juga punya aib dan orang lain juga punya jari"

Blogged.my Blogged.my