MHUpgrade option, anyone tried it?

by - 18:21




Sumber : Google



Selamat Pagi kepada semua , silent reader dan sewaktu dengan nya.

Semalam, aku terima emel dari Malaysia Airlines berkenaan dengan MH upgrade untuk flight seterusnya. Ada sesiapa pernah cuba MHupgrade ni? Boleh kongsi pengalaman tak?

Memandangkan perjalanan hanya mengambil masa dua jam (Bintulu -KL), maka aku terfikir untuk tidak upgrade ke kelas berikutnya. Kalau perjalanan mengambil masa 3-4 jam macam tu, mungkin berbaloi untuk mendapatkan MHUpgrade ni tetapi kelas ekonomi Malaysia Airlines pon dah kira selesa, siap ada baggage dan free meal.



Flight aku seterusnya


k, bye

You May Also Like

12 comments

  1. Penah tried once. Letak harga paling murah masa request utk upgrade tu, seb baik dapat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah bestnya dapat. Tadi saya check paling sikit untuk bid pon dekat RM200 dah tambah semua jadi Rm300 lebih macam tu.

      Delete
  2. Zumal tak pernah naik flight kecuali yang kat hangar jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpa, kalau ada rezeki Zumal boleh naik flight pergi jejalan

      Delete
  3. Tak pernah naik Mas. AA je yang mampu setakat ni. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Sis Ana, kalau ada rezeki boleh naik MAS hihi

      Delete
  4. Sekali je naik Mas lepastu tukar Air Asia sebab murah, taktau pulak tentang MHUpgrade ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Auni.. Mhupgrade ni dia akan hantar ke emel kita, lepas tu kita bid la kalau dapat, rezeki la dapat duduk kelas bisnes hehe

      Delete
  5. Tak pernah naik kapal terbang.. Huhuhu.. Takut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Shahida, jangan takut beranikan diri...:)

      Delete
  6. Pernah try sekali masa balik dari Korea. Saya bid the minimum amount. 300 lebih kot. Dapat upgraded naik business class. Alhamdulillah. Memang membuta je lah 6 jam dalam flight tu.

    ReplyDelete


"Jarimu jangan kau gunakan untuk menulis aib orang lain. Kerana engkau juga punya aib dan orang lain juga punya jari"

Blogged.my Blogged.my